Nyheter

Gymnasiemässan 2017

Har du rätt till fria bussresor? Idag finns vi på gymnasiemässan på Bombardier Arena i Västerås. Det är för dig som ska söka till gymnasiet i höst. Vi hjälper dig att se om du har rätt till fria bussresor.

Tekniska problem

Just nu har vi tekniska problem vilket innebär att skärmarna i bussarna visar fel väg/hållplatser på linje 1, 3, 4 och 11.

Hållplats Källgatan

Efter morgonens strul så går trafiken som vanligt igen och vi trafikerar åter hållplats Källgatan.

Hållplats Källgatan

Vi hade blivit informerade att allt skulle vara klart idag. Just nu så kan bussarna inte trafikera hållplats Källgatan som planerat, men vi jobbar på att försöka lösa detta. Alla inställda turer går som vanligt, men trafiken går fortsatt via Smedjegatan.

Hållplats Källgatan

Hållplats Källgatan i Västerås trafikeras igen imorgon den 7 november. Även de inställda turerna på linje 1 och 4 börjar gå igen.

Trafik & Öppettider

Den 4 november är det Alla helgons dag och därför så går bussar lite annorlunda och våra kundcenter är stängda.

Förlängd avstängning

Vägarbetet på Källgatan förlängs preliminärt till fredagen den 17 november. Detta innebär att de turer som varit inställda på linje 1 och 4 fortsätter att vara inställda.

Höstlov

Den 30 oktober till den 3 november (v.44) är det höstlov och då går inte de turer som är märkta med ett E i tidtabellen.

Syns du?

Visste du att en mörkklädd person utan reflex syns på ca 25 meters håll? Med en reflex syns du däremot på ungefär 125 meters håll. Bär reflex för din säkerhet i höstmörkret! Välkommen att hämta din reflex hos våra Kundcenter!

Inställda turer linje 1 & 4

Från och med nu och fram tills byggnationen på Källgatan är färdig, preliminärt den 30 oktober, är flera turer på linje 1 och 4 inställda (endast måndag-fredag). För att se vilka turer se länken nedan.