Pressmeddelande

Under alla hjärtans dag väljer VL att fylla en av sina bussar med hjärtan och kärlek dagen till ära. Bussen går i vanlig linjetrafik under dagen och med lite tur får resenärerna chansen att njuta lite extra av sin bussfärd.

En buss fylld av hjärtan och kontrollanter som delar ut rosor istället för ris är vad VL:s resenärer möts av på alla hjärtans dag när de åker med en av VL:s bussar i Västerås. Varje dag åker fler än 20 000 med någon av VL:s drygt 100 bussar i Västerås. En av dessa bussar får den 14 februari en något förändrad interiör när hjärtan i mängder kommer vara ett övervägande inslag i bussen.

-Vi vill göra något annorlunda och oväntat; något som får resenärerna lite överraskade säger Marie Christensson, Kommunikationschef VL. I samband med Alla hjärtans dag tyckte vi att det vore roligt att på det här sättet uppmärksamma detta för några av våra resenärer fortsätter Marie Christensson.

Kollektivtrafikbranschen är under stor utveckling såväl teknisk som marknadsmässigt. VL räknar med att allt fler aktiviteter kopplade till bland annat samarbeten för att förbättra resenärernas upplevelser är att vänta.

- Vi tror på att ”medskapa” reseupplevelser blir allt viktigare när vi formar framtidens kollektivtrafik berättar Marie Christensson. Vi vill ju även i fortsättningen ha Sveriges mest nöjda resenärer och då behöver vi, förutom att leverera kollektivtrafik som är i tid och lätt att åka, även utveckla reseupplevelsen avslutar Marie Christensson.

För mer information:

Marie Christensson, Kommunikationschef
VL-Kollektivtrafikförvaltningen
021-17 67 68