VL-appen för Windows

Den 1 december försvinner köpfunktionen i VL-appen för Windowstelefoner. Det beror på att VL-appen inte längre levereras för Windows, på grund av få användare. Tills vidare kan man ändå fortsätta att använda VL-appens reseplanerare för att söka busstider.

På en dag säljer vi över 10 000 biljetter, och av dessa köps endast 9 stycken från en Windowstelefon. Mot bakgrund av det slutade vår leverantör i somras att leverera VL-appen för Windowstelefoner.

I ytterligare ett steg mot avvecklingen kommer alltså köpfunktionen sluta fungera för de som har VL-appen i en Windowstelefon, från och med den 1 december. Man kan däremot fortsätta att använda Reseplaneraren för att söka busstider. Den funktionen kommer att fungera tills vidare.

Den här förändringen gäller alltså endast Windowstelefoner. VL-appen för Androidtelefoner och Iphone kommer att ha alla funktioner kvar, inklusive möjligheten att köpa biljett.

Det finns så klart flera sätt att köpa biljett än via VL-appen. Våra alternativ hittar du här på vl.se under Biljetter / Köpa biljett  >>