Resekortet

Resekortet kan du ladda med en reskassa och en valfri produkt. Vill du ha flera olika produkter så får du ha flera olika Resekort. Vill du hellre åka på enkelbiljetter? Då kan du ladda kortet med reskassa och betala med den på bussen.

Produkt

Du kan ladda ditt Resekort med en produkt, som gäller för ett giltighetsområde och en ålderkategori. Om du vill ha flera olika produkter behöver du alltså ha flera olika Resekort. Det går INTE att ladda enkelbiljetter på Resekortet utan då måste ladda ditt Resekort med Reskassa.

Reskassa

Nu kan vi erbjuda reskassa - en ny betalmetod som innebär att du laddar pengar som då finns tillgängliga på ditt Resekort. Reskassan ger dig större frihet att resa när och vart du vill i hela länet. Reskassa kan du bara använda på bussen, inte på tågen. Du kan inte heller handla på Mina Sidor med Reskassa utan endast hos vårt KundCenter och på bussen.

Detta gäller vid återköp av Reskassa >>

Mina Sidor

Resekortet har många möjligheter och de blir fler om du registrerar dig och ditt Resekort på Mina Sidor. här kan du också ladda ditt kort online.

Mer information om Mina sidor och hur det fungerar >>

Till Mina Sidor >>

Tappa-bort-garanti

Om ditt kort är registrerat på Mina Sidor har du Tappa-bort-garanti. Spärra ditt borttappade kort på Mina Sidor, så får du ett nytt hemskickat med allt som fanns på kortet när du spärrade det. Vi ersätter dig de två första gångerna och från och med det tredje kortet tar vi 100 kr.

Flera kort på samma konto

På Mina Sidor kan du samla alla dina eller familjens kort på ett och samma konto. Du kan se vad som finns kvar på dina Resekort, ladda korten när det behövs och spärra de som är borttappade, allt på ett och samma konto.

Ladda ditt Resekort på nätet

Om du är registrerad på Mina Sidor kan du också ladda ditt kort på nätet. Du kan fylla på reskassa och ladda kortet med alla våra produkter.