Rabattkort

Med ett rabattkort får du ett bestämt antal resor som du kan använda när du vill. Du kan välja mellan 10-resorskort och 40-resorskort. Om du är under 20 år kan du även köpa Ungdomskortet med 20 resor. Kortet gäller så länge du har resor kvar.

10-resorskort

10-resorskortet gäller för 10 enkelresor på buss och tåg på en bestämd sträcka, och har en övergångstid på tre timmar.

Kortet finns för alla ålderskategorier*. Kortet är inte personligt.

Om du ska åka tåg är det viktigt att du registrerar Resekortet vid någon av våra automater på perrongen. Om en kontrollant kommer behöver du visa upp både Resekortet och biljetten från automaten. Vid bussresor kan ni åka flera på samma kort (säg till föraren innan du visar upp kortet), men på tåg gäller ett kort - en resande.

* Rabattkort senior gäller endast för resa inom Västerås kommun

40-resorskort

40-resorskortet gäller för 40 enkelresor inom vald stadstrafik, och har en övergångstid på en timme. Kortet finns för alla ålderskategorier och är inte personligt.

Ungdomskortet

För dig som är under 20 år finns Ungdomskortet. Det gäller för 20 enkelresor på tåg och buss i hela Västmanland, och har en övergångstid på två timmar.

Om du ska åka tåg är det viktigt att du viserar Resekortet vid några av våra viseringautomater på perrongerna. Om kontrollant kommer behöver du visa upp både Resekortet och biljetten från automaten.

Vid bussresor kan ni åka flera på samma kort (säg till föraren innan du visar upp kortet), men på tåg gäller ett kort - en resande.

Detta gäller vid återköp av rabattkort >>

Prisguide

Här nedan kan du söka ditt pris. Du väljer startort eller zon, slutdestination och ålderskategori. Den visar alla våra produkter och priser som är giltiga i den zonen. Den visar även en karta var produkten är giltig.

Du har inte valt något än.