Vad är Företag Flex?

För att förenkla för företag och organisationer lanserar VL en ny service. Med Företag Flex köper du bussbiljett i VLs app och får en faktura i slutet av månaden!

Vem får använda Företag Flex?
För att få bli företagskund hos VL krävs ett svenskt organisationsnummer och att företaget är kreditvärdigt. Biljetten finns direkt i din telefon och du slipper krånglig reseadministration. Snabbt, smart och smidigt! Anmäl ditt intresse för företagskonto här >>.

Vad kostar det?
Du betalar endast för de biljetter du köper. Ingen fakturaavgift och ingen abonnemangsavgift. Priset för enkelbiljetter är samma oavsett om du betalar med Företag Flex eller som privatkund.

Hur ofta ska jag resa?
Bestäm själv! Res utifrån dina behov vare sig det är dagligen eller någon gång per år.

Vad är fördelarna?
Du minskar administrationen. Dina medarbetare köper biljetter med mobilen och behöver sedan inte fundera mer över vare sig kvitton eller reseräkning. Ekonomen får en faktura och kan själv när som helst skriva ut en specifikation ur vårt system där namn, tidpunkt, resmål och syfte med resan finns med.

Vi erbjuder dessutom en årlig resvaneundersökning. Du får kostnadsfritt en skräddarsydd rapport om företagets resvanor som du kan använda för att sänka kostnader, effektivisera parkeringsutrymmen eller använda i ert miljöarbete.

Hur fungerar det?
Du styr själv över vilka anställda som ska ha tillgång till Företag Flex, under vilken period och vilket belopp de får handla för. Resenären behöver varken planera sin resa eller spara kvitton. Ekonomiavdelningen slipper lägga tid på kvitton och reserapporter.

Om en medarbetare ska sluta eller inte längre resa i tjänsten tar ni bort personen från ert konto. Det tar bara en minut. Snabbt, smart och smidigt!