Kontakta oss

Ring 0771-22 40 00 - kundcenter.vl@regionvastmanland.se

Besökstider & telefontider

Välkommen till oss på VL. Du kan antingen besöka våra Kundcenter eller ringa oss och få hjälp.

Glömt ombord

Att glömma saker ombord på bussen händer oss alla. Kontakta KundCenter VL måndag - fredag kl 08.00 - 16.00, tel 0771-22 40 00, så får du hjälp. Det går också att maila på kundcenter.vl@regionvastmanland.se , skriv "Glömt ombord" i ämnesraden.

Förseningsersättning

Vi på VL vill naturligtvis att du ska kunna lita på att du kommer fram tryggt och säkert när du reser med oss, men ibland inträffar oplanerade förseningar eller annat. Om det skulle hända dig vill vi göra rätt för oss.

Resevillkor

Våra resevillkor är till för att vi ska kunna säkerställa en god service till dig med trygga, säkra och behagliga resor. Dessa villkor fastställdes av Kollektivtrafikmyndigheten i Västmanland. De gäller från och med 1 januari 2016.

1. Köp- och resevillkorens ändamål och tillämpning 2. Linjesträckning, tidtabeller och priser 3. Biljetter och kort 4. Biljettkontroll och tilläggsavgift 5. Ordning och säkerhet 6. Särskild service för ökad tillgänglighet 7. Resegaranti 8. Person- och sakskada 9. Force majeure 10. Reklamation 11. Hantering av personuppgifter

Tilläggsavgift

Om du inte har en giltig biljett vid kontroll får du betala en tilläggsavgift .

Överklagan av tilläggsavgift (bestridande)

Tyck till om VL

Vi bryr oss om vad du tycker! Din synpunkt är viktig för oss!