Nyheter

Hittegodsavdelningen stängd 18-19 juli

På torsdag 18 juli och fredag 19 juli är hittegodsavdelningen stängd men öppnar upp igen måndagen den 22 juli som vanligt. Välkommen tillbaka då!

Hösttidtabell 19 augusti

Från och med den 19 augusti gäller en ny tidtabell och i och med det sker en del förändringar.

Summer Meet 2019

Västerås Summer Meet som är 4-6 juli har stor påverkan på vår trafik. Flera linjer leds om och vissa hållplatser stängs av. Förseningar kan uppstå på samtliga linjer, så planera och påbörja din resa i tid.

Ansök om skolkort

Du som ska börja år 1 på gymnasiet till hösten. Glöm inte ansöka om skolkort! Senaste ansökningsdag är den 15 juli.

Blippar du appen?

Blippar du appen? Då rekommenderar vi att du lägger mobilen mot de grå kuddarna som på bilden. 👍 Det är det bästa sättet att blippa din biljett.

Swish på Mina Sidor

Från och med idag, den 1 juli kan du betala med Swish på Mina Sidor!

Västerås Cityfestival

Västerås Cityfestival har stor påverkan på vår trafik. I och med Cityfestivalen stängs Västerås city av för all trafik 26-30 juni. Fiskartorget stängs av från och med 24 juni.

Sommarkortet 2019

Med Tåg i Bergslagens Sommarkort kan du under tre dagar åka hur mycket buss och tåg som helst. Passa på att upptäcka Bergslagens smultronställen – allt från actionladdade adrenalinkickar till kittlande kulturupplevelser.

Avgiftsfritt Fagersta

Fagersta kommun har beslutat att förlänga den avgiftsfria kollektivtrafiken i Fagersta till tidtabellsskiftet i augusti 2022.

Sommartidtabell 17 juni

På måndag börjar sommartidtabellen gälla och i helgen kommer vi att byta ut tidtabellerna på hållplatserna. Aktuella tider finns alltid i vår reseplanerare här på vl.se och i appen.