Nyheter

Vi behöver dig!

Nu har du chansen att påverka! Vi ska förbättra Mina sidor och nu vill vi ha DIN hjälp! Anmäl dig senast den 22 mars till vår referensgrupp.

Sportlov 2020

Nästa vecka är det dags för sportlov i vårt län och för dig som har skolkort så kan du åka på det hela lovet! Men var uppmärksam för de turer som är märkta med E går inte under v.9. Linjerna som har E-turer är: 54, 59, 60, 63, 82, 221 och 252.

Våra kundcenter stängda

Våra kundcenter är stängda 29 januari mellan klockan 14:30 och 16:00 på grund av utbildning. Välkomna åter klockan 16.00!

Nytt ombud i Kungsör

Coop Kungsör på Drottninggatan 15 laddar nu VL-resekort och säljer VL-biljetter. Roland och hans medarbetare hälsar alla välkomna. Det tidigare ombudet Torgkiosken i Kungsör har upphört som VL-ombud.

Brobyte påverkar tågen

På grund av brobyte över E18 i Västerås kommer vissa tågavgångar på sträckan Sala – Västerås inte kunna stanna i Ransta.

Nya linjekartor

Busslinjekartorna i Västerås kommun samt länskartan har uppdaterats och fått ett nytt utseende.

Visste du att...

....du kan köpa enkelbiljetter i appen i förväg. Den är inaktiv och har 30 dagars giltighet. Biljetten börjar inte gälla förrän du blippar i bussen.

Klass 1 varning

SMHI har gått ut med en varning klass 1 om plötslig ishalka i eftermiddag/kväll. Det innebär att du behöver vara ute i extra god tid och att det kan påverka vår trafik.

Rätt svar i tävlingen 60+

Tack alla ni som besökte oss under 60+ mässan och var med i vår tävling. Vi kommer under veckan kontakta vinnarna. Här kommer de rätta svaren i tävlingen.

Resecentrum stänger tidigare

Torsdagen den 12 december stänger Resecentrum på centralstation i Västerås 17.30 istället för 18.00 för utbildning. Telefon stänger också 17.30.