Nyheter

Förändringar i trafiken i Fagersta

Det blir flera förändringar i trafiken i Fagersta den 17 augusti. Fagerstalinjen får en ny sträckning och kommer inte längre trafikera Fårbo industriområde och flera andra hållplatser tas bort. Flexlinjen i Fagersta läggs också ned.

Hösttidtabell 17 augusti

Den 17 augusti börjar en ny tidtabell att gälla. Nu finns tidtabeller att ladda ner och skriva ut. Använd gärna vår reseplanerare, både här på vl.se och i VL-appen.

Covid-19 - Detta gäller för att resa med oss.

På grund av covid-19 så är det mesta annorlunda, även hos oss. Läs här först kring vad som gäller just nu för dig som vill resa med oss eller som reser med oss. Klicka på rubriken för mer information.

Blippa din biljett

Vi vill bara påminna om hur och var du blippar din biljett. Eftersom framdörren är stängd så finns blippmaskinen innanför den andra dörren från framdörren.

Ladda ditt Resekort

Måste du resa med oss och du kanske har glömt laddat ditt Resekort? Det har vi lösningen på! Ladda ditt Resekort på Mina Sidor.

En annorlunda sommar

Nu är det sommar i en annorlunda vardag. Trots sol, regn, hemester och härliga dagar måste vi alla fortsätta hjälpas åt för att minska smittspridningen.

Hur tar du dig till stranden?

Ta cykeln när du kan – bussen när du måste. Det du kan göra för att bidra till minskad smittspridning är att avstå från att resa med oss. Om du inte verkligen måste för då finns vi där.

Dags att ansöka om skolkort!

Ska du börja årskurs 1 på gymnasieskolan läsåret 2020/2021? Då är det dags att ansöka om skolkort för fria resor till skolan. På onsdag, den den 15 juli, är sista dagen för att få ditt skolkort eller dina resor i tid.

Ta chansen att påverka!

Vad tycker du är viktigt i en kollektivtrafik-app? Vi ska göra en ny VL-app och vill gärna veta vad du tycker.  Genom att svara på vår enkät hjälper du oss att ta fram en bättre app. Svara gärna även om du inte använder VL-appen idag.

Trafiken i midsommar

På midsommarafton, fredag 19 juni, körs trafiken som en lördag. På midsommardagen, lördag 20 juni, körs trafiken som en söndag.