Nyheter

Fria bussresor 24 mars

Den 24 mars är det Earth hour, dagen då vi tänker lite extra på miljön. Därför har vi fria bussresor i hela länet! Ställ bilen och åk klimatsmart!

Avgiftsfri busstrafik i Sala och Fagersta

Den 1 april 2018 blir det avgiftsfritt att åka buss inom Sala och Fagersta kommun. Det gäller all lokal landsbygdstrafik och stadstrafik. Detta är ett beslut från respektive kommun, som även finansierar satsningen.

Inställda turer onsdag

Idag onsdag är fyra morgonturer på linje 511 och 514 inställda på grund av tekniska problem med ett antal bussar.

Sportlov

Den 26 februari till den 2 mars (v.9) är det sportlov och då går inte de turer som är märkta med ett E i tidtabellen.

Kärleksbussen

Vi önskar alla en riktigt fin alla hjärtans dag och var extra bussiga mot varandra idag! Även i år kör vi kärleksbussen. Idag går den på linje 569 mellan Sala-Västerås. Välkomna ombord!

Tågbrist

Just nu har SJ ett ansträngt läge för tillgången på tågfordon vilket riskerar att tåg under vecka 7 kan komma att köras med färre vagnar och en del inställda tåg.

Nytt ombud

Nu kan du ladda ditt Resekort och köpa enkelbiljetter på Västmanlands sjukhus Västerås hos Café Bigarrå. Välkomna!

Ombud för SL

Nu är vårt kundcenter Resecentrum ombud för SL. Där kan du nu ladda ditt SL access kort. Du kan köpa alla typer av periodbiljetter och ladda reskassan. Vårt kundcenter ligger i centralstation Västerås. Välkomna in!

Problem i busstrafiken

Just nu har vi brist på bussar vilket innebär att vi inte kan köra enligt tidtabellen fullt ut. Vår målsättning är att ni resenärer ska drabbas så lite som möjligt. Vi arbetar för att lösa problemet.

Idag kan du swisha!

Från och med idag kan du betala med swish i appen. Klicka på länken nedan så finns det bilder och steg för steg instruktioner hur du gör.