Nyheter

Nytt ombud i Kungsör

Coop Kungsör på Drottninggatan 15 laddar nu VL-resekort och säljer VL-biljetter. Roland och hans medarbetare hälsar alla välkomna. Det tidigare ombudet Torgkiosken i Kungsör har upphört som VL-ombud.

Brobyte påverkar tågen

På grund av brobyte över E18 i Västerås kommer vissa tågavgångar på sträckan Sala – Västerås inte kunna stanna i Ransta.

Visste du att...

....du kan köpa enkelbiljetter i appen i förväg. Den är inaktiv och har 30 dagars giltighet. Biljetten börjar inte gälla förrän du blippar i bussen.

Klass 1 varning

SMHI har gått ut med en varning klass 1 om plötslig ishalka i eftermiddag/kväll. Det innebär att du behöver vara ute i extra god tid och att det kan påverka vår trafik.

Rätt svar i tävlingen 60+

Tack alla ni som besökte oss under 60+ mässan och var med i vår tävling. Vi kommer under veckan kontakta vinnarna. Här kommer de rätta svaren i tävlingen.

Resecentrum stänger tidigare

Torsdagen den 12 december stänger Resecentrum på centralstation i Västerås 17.30 istället för 18.00 för utbildning. Telefon stänger också 17.30.

Klass 1 varning SMHI

SMHI har gått ut med en varning klass 1 om plötslig ishalka. Det innebär att du behöver vara ute i extra god tid och att det kan påverka vår trafik. Var försiktiga och ta hand om er!

Nya priser 7 januari

Från och med den 7 januari 2020 har vi nya priser.Prishöjningen är på 3 % i hela Västmanland inklusive Västerås kommun. I Sala och Fagersta kommun är det fortfarande avgiftsfritt.

Besvärligt väglag

Tyvärr ställer snön och halkan till det i trafiken. Många av våra bussar har svårt att komma fram på grund av halkan.

Byte av tidtabell

Nu i helgen byter vi tidtabeller på alla våra hållplatser. Så var extra uppmärksam på datumet på tidtabellen om du ska åka buss.