Nyheter

Tider i påsk

Snart är det påsk och då har vi förändringar i vår trafik och öppettiderna på Kundcenter.

Så här anpassar vi busstrafiken

Covid-19 påverkar hela samhället och kollektivtrafiken är inget undantag. Vi anpassar trafiken till det faktiska resandet vilket innebär förändringar på linjer och avgångar från och med 14 april.

Vi anpassar busstrafiken

Antalet resor med VL:s bussar har i stort sett halverats de senaste veckorna. Vi anpassar därför vårt trafikutbud från och med den 14 april.

Köp din biljett digitalt

För att minska kontakten mellan förare och resenärer är det just nu inte möjligt att köpa enkelbiljett eller ladda Resekort med betalkort ombord på bussen.

Information coronaviruset

Här hittar du vår samlade information kring vad som gäller just nu för dig som reser med oss. Klicka på rubriken för mer information.

Fler nya ombud

I Västerås har vi fått fler nya fullvärdiga ombud där du kan ladda ditt Resekort och köpa biljett.

Inställda tåg

I och med det rådande läget är det störningar i tågtrafiken, både förseningar och inställda tåg.

Sommartid

Dags för sommartid. Natten till söndag, 29 mars, är det dags att ställa om klockan. Vi kör färdigt hela trafikdygnet på lördagen (till och med kl 03.59) innan vi ställer om klockan, för enkelhetens skull.

Inga köp ombord

Från och med den 18 mars kan du inte längre köpa biljett ombord på bussen eller sitta på platsen närmast föraren. Detta gäller tills vidare.

Inga fria resor på Earth Hour

Vi hoppas att ni alla förstår att under rådande omständigheter så kommer vi inte att ha några fria bussresor på Earth Hour den 28 mars.