Nyheter

Ny tidtabell 15 december

Den 15 december börjar en ny tidtabell för VLs busstrafik att gälla och i och med sker en del förändringar.

VL på gymnasiemässan

Idag finns vi på gymnasiemässan och informerar om skolkort. Välkomna alla 9:or med föräldrar att besöka vår monter.

Varför busskurer i glas?

Ibland får vi frågan om varför vi har busskurer i glas. Det beror på att glaskurer upplevs som tryggare, håller sig fräscha längre och är svårare att klottra ner. Dessutom är det viktigt att föraren kan se att du som resenär väntar vid hållplatsen.

Alla helgons dag

På lördag är det Alla helgons dag vilket innebär förändringar i vår trafik och öppettiderna på våra kundcenter och kundservice.

Hej du! Tävlingen är avgjord

Nu är alla tävlingsbidrag från vår turné rättade och vi har utsett tre vinnare som vi kontaktar denna vecka.

Syns du?

Visste du att en mörkklädd person utan reflex syns på ca 25 meters håll? Med en reflex syns du däremot på ungefär 125 meters håll. Bär reflex för din säkerhet i höstmörkret! Välkommen att hämta din reflex hos våra kundcenter!

Hej du,TACK!

Ett stort tack till er alla som har kommit och pratat med oss under turnén, som har tävlat och som har svarat på vår enkät.

Hej du! Hjälp oss!

Just nu ser vi över våra biljetter, priser och zoner för att se vilka förbättringar vi kan göra för dig som kund. Vill du vara med och påverka kan du antingen besöka oss under vår turné eller fylla i vårt webbformulär. Dina synpunkter är viktiga för oss!

Fria resor Kulturnatten

Under Kulturnatten bjussar vi på fria bussresor i Västerås kommun. Från första turen på morgonen till sista turen på natten. Gäller även färdtjänst och flexlinjen.