Nyheter

Trevlig lucia!

VL önskar sina resenärer och besökare på vl.se en riktigt fin luciadag!

Tider under jul och nyår

Snart är det jul, nyår och trettonhelgen vilket innebär förändringar i vår trafik och öppettiderna på våra Kundcenter.

Nya hållplats Bäckby C

Nu är Bäckby torggata färdigbyggd och den tillfälliga vägen ska tas bort. Hållplats Bäckby C börjar trafikeras igen av linje 1 och 11 fredagen den 14 december kl 10.30.

Banarbete påverkar Ransta

På grund av banarbete i Västerås kommer vissa tågavgångar på sträckan Sala – Västerås inte kunna stanna i Ransta.

Fria bussresor 15 dec

Fria bussresor i hela länet 15 december! Det är fria bussresor i hela länet, hela trafikdygnet. Från första turen på morgonen till den sista turen på natten. Det är även fria resor för färdtjänst och flexen i Västerås kommun.

Ny länstidtabell 9 dec

Den 9 december börjar en ny länstidtabell för VLs busstrafik att gälla. Samma datum börjar även en ny tågtidtabell att gälla. Nuvarande tidtabell för stadstrafik gäller till och med 16 juni 2019.

Gymnasiemässan i Västerås

Har du rätt till fria bussresor? Idag finns vi på gymnasiemässan på Bombardier Arena i Västerås som är för dig som ska söka till gymnasiet i höst. Vi hjälper dig att se om du har rätt till fria bussresor.

Alla helgons dag

På lördag är det Alla helgons dag vilket innebär förändringar i vår trafik och öppettiderna på våra Kundcenter.

Busspunkten stängt

Från och med igår från kl. 16:00 till och med fredag den 2 november är vårt kundcenter Busspunkten stängt på grund av sjukdom.

Höstlov

Den 29 oktober till den 2 november (v.44) är det höstlov och då går inte de turer som är märkta med ett E i tidtabellen (gäller endast landsbygdstrafiken).