Nyheter

Fria sommarlovsresor - värde 500 kr

Det har kommit in många frågor kring att det står "Värde 500 kr" på våra utskick. Det är inget som man ska betala utan det är värdet på det sommarlovskort som skickas ut.

Fria sommarlovsresor!

Går du årskurs 6-9 i grundskolan eller år 1-2 på gymnasiet? Då åker du fritt på bussen1 juni-31 augusti. Nu är ditt sommarlovskort på väg hem till dig.

Sommarlovskort 2018

Dags för sommarlov och Sommarlovskortet! Kortet kommer börja säljas den 28 maj. Kortet gäller för dig mellan 7-19 år. Priset är 500 kr.

Utveckling Bäckby

Stadsdelen Bäckby står inför en stor omvandling; det ska bli fler bostäder, ny huvudgata med ny busshållplats, ny fotbolls- och aktivitetsplan och nya lokaler för service och handel.

Sommartidtabell 18 juni

Från och med den 18 juni går vi över till sommartider i våra tidtabeller. Här på vl.se finns tidtabeller att ladda ner och skriva ut. Använd också gärna vår reseplanerare, både här på vl.se och i VL appen.

Kristi himmelsfärds dag

På torsdag är det Kristi himmelfärds dag vilket innebär förändringar i vår trafik och öppettiderna på våra Kundcenter. På Kristi himmelfärds dag körs trafiken som en söndag. På fredag 11 maj går trafiken som en vanlig fredag.

Väg- och banarbeten

Under våren är det många vägarbeten som pågår runt om i vårt län. Det medför ibland att vi måste leda om vår trafik och stänga av eller flytta hållplatser.

Filmning pågår!

Imorgon den 26 april ska vi spela in en ny film. Vi kommer att filma vid bussterminalen vid hållplats K på bussterminalen i Västerås.

Valborg

Det börjar närma sig Valborgsmässoafton och 1 maj och då har vi förändringar i vår trafik och öppettiderna på våra Kundcenter.

Uppdatering av vl.se

Idag den 10 april kommer vi uppdatera vl.se. Vi påbörjar arbetet klockan 9 och under ca två timmar framåt kommer det vara en del störning.