Nyheter

Hej du! Hjälp oss!

Just nu ser vi över våra biljetter, priser och zoner för att se vilka förbättringar vi kan göra för dig som kund. Vill du vara med och påverka kan du antingen besöka oss under vår turné eller fylla i vårt webbformulär. Dina synpunkter är viktiga för oss!

Fria resor Kulturnatten

Under Kulturnatten bjussar vi på fria bussresor i Västerås kommun. Från första turen på morgonen till sista turen på natten. Gäller även färdtjänst och flexlinjen.

BankID i appen och Mina Sidor

Senast den 14 september så kommer vi att övergå till att man måste godkänna alla betalningar med betalkort med bankID. Det gäller VL-appen och Mina Sidor. Övergången sker olika på olika banker, men allt ska vara klart senast den 14 september.

Banarbete påverkar Ransta

På grund av banarbete i Västerås kommer vissa tågavgångar på sträckan Sala – Västerås inte kunna stanna i Ransta.

Blodomloppet 26 augusti

Ska du delta blodomloppet i Västerås den 26 augusti? Då är det fria bussresor för dig mellan klockan 16-22 i hela länet och endast på bussarna. Ta med dig din nummerlapp och visa för föraren så får du åka med. Välkommen ombord och lycka till!

Hösttidtabell

På måndag börjar hösttidtabellen gälla och i helgen kommer man byta ut tidtabellerna i hållplatserna. Då är det bra om du kan vara uppmärksam på vilken som sitter uppe. :)

Hösttidtabell 19 augusti

Från och med den 19 augusti gäller en ny tidtabell och i och med det sker en del förändringar.