Nyheter

Höstdagjämning - kom ihåg reflexen!

Visste du att utan reflex syns du på ca 25 meters håll? Med reflex syns du däremot på ungefär 125 meters håll. Nu med höstdagjämningen går vi mot mörkare tider. Så kom ihåg att ta på dig reflex om du måste ta bussen i mörkret.

Planera din resa

Här hittar du information om hur trafikläget är just nu och vilka linjer och tider som har många resande. Försök resa på andra tider om du har möjlighet.

Inga fria resor på Kulturnatten

Precis som Västerås Kulturnatt ställer även vi om och kommer inte ha några fria bussresor på Kulturnatten den 19 september. Vi hoppas att ni förstår!

En annorlunda skolstart

På grund av den rådande pandemin så har vi ändrat våra rutiner kring skolkorten.

Covid-19 - Detta gäller för att resa med oss.

På grund av covid-19 så är det mesta annorlunda, även hos oss. Läs här först kring vad som gäller just nu för dig som vill resa med oss eller som reser med oss. Klicka på rubriken för mer information.

Förändringar i trafiken i Fagersta

Det blir flera förändringar i trafiken i Fagersta den 17 augusti. Fagerstalinjen får en ny sträckning och kommer inte längre trafikera Fårbo industriområde och flera andra hållplatser tas bort. Flexlinjen i Fagersta läggs också ned.

Hösttidtabell 17 augusti

Den 17 augusti börjar en ny tidtabell att gälla. Nu finns tidtabeller att ladda ner och skriva ut. Använd gärna vår reseplanerare, både här på vl.se och i VL-appen.

Blippa din biljett

Vi vill bara påminna om hur och var du blippar din biljett. Eftersom framdörren är stängd så finns blippmaskinen innanför den andra dörren från framdörren.

Ladda ditt Resekort

Måste du resa med oss och du kanske har glömt laddat ditt Resekort? Det har vi lösningen på! Ladda ditt Resekort på Mina Sidor.

En annorlunda sommar

Nu är det sommar i en annorlunda vardag. Trots sol, regn, hemester och härliga dagar måste vi alla fortsätta hjälpas åt för att minska smittspridningen.