Hej du! Hjälp oss!

Just nu ser vi över våra biljetter, priser och zoner för att se vilka förbättringar vi kan göra för dig som kund. Vill du vara med och påverka kan du antingen besöka oss under vår turné eller fylla i vårt webbformulär. Dina synpunkter är viktiga för oss!

Här hittar du webbformuläret och mer information kring turnén >>

Kom och träffa oss under turnén

Vi kommer att åka runt med vårt rullande kundcenter till de flesta kommuner i vårt län och vi vill höra vad just du tycker! Vi bjuder alla besökare på kaffe och kaka och vi har en tävling vid varje stopp.

Det går även bra att lämna in synpunkter via webbformuläret här på hemsidan. Du kan vara anonym.

Bakgrund
2013 gjorde vi om zonsystemet från 359 zoner till 11 zoner. Tanken var att den nya zonstrukturen skulle vara enklare och göra kollektivtrafiken mer attraktiv. Enligt de mätningar vi har gjort var satsningen lyckad.

Genom åren har det blivit fler och fler biljettyper och många av dem har särskilda villkor som kan vara svåra att minnas. Därför kan det vara svårt att veta vilken biljett man ska välja. Vi tror också att det finns ett behov av biljettyper som vi inte erbjuder idag.

Nu är det dags för en ordentlig översyn och som en viktig del i arbetet samlar vi in synpunkter från våra resenärer och övriga medborgare.