Sponsring

Vill du att VL sponsrar din förening eller aktivitet? Då kan du ansöka om sponsring genom att fylla i en ansökan och skicka den till oss.

VL kan vara med och sponsra en aktivitet du eller din förening eller organisation är med och arrangerar, till exempel idrottscuper eller olika typer av evenemang. Vi sponsrar bara med bussresor i befintlig trafik.

Sponsringsvärde

Av skattemässiga skäl behöver det värde du ansöker om vara lika stort som det värde du ”ger” oss. Du räknar ut vilket sponsringsvärde du kan ansöka om så här:

Antal deltagare som beräknas använda kollektivtrafiken x aktuellt biljettpris x antal dagar som cupen eller aktiviteten är.
Aktuella biljettpriser hittar du på vl.se/prisguiden.

För att kunna bevilja din ansökan om sponsring behöver vi veta

  • vilket sponsringsvärde du ansöker om
  • vilken koppling du ser mellan VL och ditt företag eller din förening
  • på vilket sätt ditt företag eller din förening kan hjälpa till att marknadsföra VL.

Ansök om sponsring

Här hittar du blanketten för att ansöka om sponsring:
Ansökningsblankett för sponsring

Fyll i ansökan och mejla den till sponsring.vl@regionvastmanland.se. Tänk på att fylla i din ansökan ordentligt. Vi återkommer till dig när vi gått igenom din ansökan, eller om vi har några frågor.

Kort eller band för deltagare

Det är föreningen eller företagets ansvar att ta fram band eller deltagarkort som deltagarna reser med. För att underlätta för våra förare behöver vi se innan hur bandet eller deltagarkortet kommer att se ut.