Reklam på bussen

Vill du att ditt varumärke ska synas på och i våra bussar? Med bussreklam syns du där din målgrupp rör sig och när de är mottagliga. Om du vill ha hjälp med att hitta rätt format för att nå just din målgrupp hjälper vi gärna till.

Haus_reklam.jpg

Våra olika reklamformat

Med över 10 olika reklamytor har vi något för alla. Du hittar alla våra format i produkt- och prislistan till höger, och här under ser du exempel på hur några av våra format kan se ut:

Superback

Superback.png

  • Period: månadsvis
  • Pris: 15 000 kronor (1 buss, 1 månad – kontakta oss för offert på fler bussar och längre period.)

Kingsize

Kingsize.png

  • Period: från 3 månader
  • Pris: 60 000 kr (1 buss, 3 månader – kontakta oss för offert på fler bussar och längre period.)

Queensize

Queenside.png

  • Period: månadsvis
  • Pris: 15 000 kronor (1 buss, 1 månad – kontakta oss för offert på fler bussar och längre period.)

Kontaktperson

Simon Zmrzlak

Ansvarig reklamförsäljning

Inspiration och fler bilder

Vill du se fler exempel på hur våra olika format kan se ut monterat och klart? Här hittar du inspiration och fler bilder på några av våra kunders reklam ute i trafik!

imagemvkwc.png

@vlbussreklam

Bra att veta

Till höger hittar du VL:s allmänna villkor för försäljning av reklamutrymme, en produktlista med våra format och priser, och en sammanfattning av saker som är bra att veta när du vill boka reklam hos oss. Här under hittar du kortfattad information om vad som gäller för produktion, leverans och uppsättning av material. I det pris du betalar för reklamytan ingår även upp- och nedsättning av material och underhåll.

Produktion och tryck av material

Du som kund ansvarar för både produktion och tryck av ditt reklammaterial.

Tryckerier rekommenderade av VL

  • Graf & Bild, Västerås. Kontakt: Magnus Svedjemarker 073-661 71 01, magnus@grafobild.se
  • TB Print, Västerås. Kontakt: Lina Bergström 070-815 11 87, lina@tbprint.se

Vi uppdaterar löpande de tryckerier vi rekommenderar när det gäller särskilda krav på material, mått och annan information som är relevant för produktion och tryck av reklammaterial. Om du som kund väljer att anlita ett annat tryckeri ansvarar tryckeriet själva för att måtten är korrekta och att rätt material används. Om det behövs kan måttagning ske på plats hos VL, efter överenskommelse.

Leverans av material

Materialet behöver vara VL tillhanda senast 5 arbetsdagar före reklamperiodens början, om inget annat har överenskommits skriftligen. VL har som policy att se över all reklam som monteras på våra utrymmen. Därför behöver du som kund skicka en pdf med materialet till VL, innan materialet skickas till tryckeriet.

Montering av material

Reklamen monteras på bussarna natten till torsdag den aktuella veckan, om inget annat har överenskommits skriftligen. VL förbehåller sig rätten att sätta upp reklamen upp till 5 arbetsdagar innan reklamperiodens början. Reklamperioden ska dock alltid räknas från och med det avtalade datumet.